Missie en visie

Onze missie in één zin: ‘Bij ons staat de patiënt centraal, ons team geeft de zorg, persoonlijk en op maat’.

De vier huisartsenpraktijken Nijessen, van Gemeren, Obaidy en Hoogendoorn werken samen in HOED Lupine.

Onze gedeelde visie is dat we staan voor goede gezondheidszorg voor onze patiënten en voor de borging van de kwaliteit van ons werk. We zijn goed bereikbaar, centraal gelegen in de wijk, beschikbaar voor onze patiënten en we zoeken goede samenwerking, met elkaar en in de wijk. Ook zijn we een modern centrum: e-health (Mijngezondheid.net), uw dossier online (als u daar toestemming voor heeft gegeven) en voorlichting via thuisarts.nl. We volgen maatschappelijke ontwikkelingen: vragen over preventie, vaccinatie, reizen, leefstijl en zorg voor uzelf of uw naasten, u vindt het bij ons of wij weten waar u het kunt vinden. Zorg voor u als patiënt en uw hulpvraag staat centraal. 

We maken dit waar met ons goede team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten die deskundig zijn op hun werkterrein. De praktijken leveren veel zorg: een deel van deze zorg is gedelegeerd aan dit gekwalificeerde personeel. Kwaliteit is een belangrijk thema, scholing en up-to-date blijven is daarbij essentieel. De HOED is een opleidingscentrum: we leiden assistentes op en bijna alle huisartsenpraktijk zijn opleidingspraktijk voor huisartsen-in-opleiding.

We hebben ruime openingstijden van 7.30 tot 17.00 uur en de praktijken zijn aangesloten bij de huisartsenpost voor avond- nacht- en weekendzorg.

Binnen de gemeente werken we samen met andere praktijken, fysiotherapeuten, gemeente en diëtisten in het samenwerkingsverband Alphen op één Lijn en we hebben overleg met de thuiszorgorganisaties.

Het borgen van de kwaliteit doen we onder andere door jaarlijks een certificering te doorlopen via het Nederlands instituut praktijkaccreditatie (NPA).

 SSG Lupine

Stichting Samenwerkingsverband Gezondheidscentrum Lupine
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.