Snel naar...

Wondzorg

WondzorgIn onze huisartsenpraktijk hebben wij de jarenlange ervaring met wondzorg benut om deze zorg als een specialistische disicpline aan te bieden aan onze clienten. We werken hierbij samen met het Wond Expertise Centrum van het Alrijne Ziekenhuis. Waar nodig is er een online videoverbinding die de aldaar werkende chirurg in staat stelt mee te kijken naar de status van een bepaalde wond.

Onze wondzorg richt zich op de genezing van wondroos, geïnfecteerde operatiewonden, zogenoemde flapverwondingen, diepe en vaak geïnfecteerde schaafwonden en uiteraard ook van het helaas maar al te bekende ‘open been’. Omdat bij ‘vocht in de benen’ (oedeem) vaak directe gevolgen voor wondgenezing aan de orde zijn, behandelen wij deze aandoening eveneens. Bij de uitvoering van de wondzorg gebruiken wij de meest geavanceerde en beproefde verbandmaterialen. Tevens beschikken wij over diagnostische apparatuur om vast te stellen of de werking van bloedvaten in de ledematen voldoende is om aan genezing van wonden bij te dragen. Hierbij is er doorgaans directe afstemming met de vaatchirurgen van het Alrijne Ziekenhuis.

Enkele van onze assistentes hebben gerichte opleidingen gevolgd om dergelijke wonden te behandelen. Met regelmaat volgen zij bijscholingen en bezoeken zij congressen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties.

Klik op onderstaande link voor het filmpje over de wondzorg:

https://www.youtube.com/watch?v=nebCi31T3-U

 

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Nijessen, Obaidy en Vrugte
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.