Snel naar...

Contact

Telefoon: 0172-235 970
Receptenlijn: 0172-235 975
Fax: 0172-235976

Adres en route

Spoed

Als elke seconde telt: 112
Binnen kantooruren: 0172-469 020
Buiten kantooruren: 0900-5138039

Uw online dossier

MGNLogo nieuw

Online afspraken maken, e-consult met uw huisarts, herhaalrecepten aanvragen en uw medisch dossier vindt u op MijnGezondheid.net.

Meer uitleg Direct inloggen

Thuisarts

thuisarts

Zoekt u betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte? Kijk dan op thuisarts.nl, een website met betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts.

Ga naar thuisarts.nl

  • Huisartsenpraktijk Lupine
Welkom op de website van HOED Lupine. Op de site vindt u meer informatie over de huisartsenpraktijken Van Gemeren, Hoogendoorn, Nijessen en Obaidy, gevestigd in de wijk Ridderveld in Alphen aan den Rijn.  Kijk voor het laatste nieuws over de praktijk op de 'Nieuws-pagina'. Voor een afspraak maken, e-consult, medicatie herhalen kunt u ook gebruik maken van Mijngezondheid.net

Nieuws van uw huisarts

Nieuwsbrief februari 2019

Ons goede voornemen in 2019: het regelmatig versturen van een nieuwsbrief. In de eerste nieuwsbrief van dit jaar informeren wij u over de nieuwbouw, de website, de rol van de praktijkondersteuner, MGn en het landelijk schakelpunt. U kunt hier klikken voor de nieuwsbrief.  

MedGemak-app: voor uw gemak!

Een nieuwe ontwikkeling op e-health gebied: de MedGemak-app. Alle faciliteiten van MijnGezondheid.net vindt u hierin terug: het e-consult (tegenwoordig met bijlagen zoals een foto), afspraken maken bij uw eigen huisarts, uw medicatieoverzicht en het herhalen van medicatie. Inmiddels gebruiken enkele honderden van onze patiënten MGn en dus ook de app. Bent u de volgende ? Op 24 januari komen de ontwikkelaars van de app op onze praktijk laten zien hoe MedGemak voor u werkt, zij zijn dan op de praktijk en laten u zien hoe u het kunt gebruiken. Als u problemen ondervindt kunt u deze ook direct bespreken. Hopelijk tot dan! 

Lees meer...

Nieuws van Alphen op één Lijn

Klik op de cover hieronder om de laatste editie van het magazine BETER van Alphen op één Lijn te lezen!

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Hoogendoorn, Nijessen en Obaidy
Lupinesingel 25
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.