Snel naar...

Contact

Telefoon: 0172-235 970
Fax: 0172-235976

Adres en route

Spoed

Als elke seconde telt: 112
Binnen kantooruren: 0172-469 020
Buiten kantooruren: 088-42 74 700

Uw online dossier

MGNLogo nieuw

Online afspraken maken, e-consult met uw huisarts, herhaalrecepten aanvragen en uw medisch dossier vindt u op MijnGezondheid.net.

Meer uitleg Direct inloggen

Thuisarts

thuisarts

Zoekt u betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte? Kijk dan op thuisarts.nl, een website met betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts.

Ga naar thuisarts.nl

Welkom op de website van HOED Lupine. Op de site vindt u meer informatie over de huisartsenpraktijken Van Gemeren, Vrugte, Nijessen en Obaidy, gevestigd in Gezondheidscentrum Lupine in de wijk Ridderveld in Alphen aan den Rijn.  Kijk voor het laatste nieuws over de praktijk op de 'Nieuws-pagina'. Voor een afspraak maken, e-consult, medicatie herhalen kunt u ook gebruik maken van Mijngezondheid.net

Nieuws van uw huisarts

Griepvaccinaties 2022

In de week van 31 oktober 2022 zullen wij starten met de griepvaccinaties. Om onze telefonische bereikbaarheid te waarborgen hoeft u niet eerst te bellen voor uw vaccinaties. U krijgt de uitnodiging hiervoor toegstuurd in de week van 10 oktober 2022. leest u de brief goed door en neem hem mee als u komt vaccineren.

U kunt op deze datum en tijd de griepprik komen halen.

Wanneer:       maandag 31 oktober en dinsdag 1 november 2022

Tijd :                tussen 16.00-20.00 uur

Plaats :            Lupinesingel 85, 1e verdieping

Kunt u niet op de aangegeven tijd uw griepvaccinatie halen, dan kunt u met meenemen van deze brief iedere dag, zonder afspraak, bij ons terecht voor de griepvaccinatie. Hiervoor hoeft u vooraf niet te bellen.

Corona

Ondanks het feit dat er steeds meer regels worden losgelaten hebben wij nog wel wat verzoeken:

  1. Kom vanaf 12 jaar met een mondkapje op in ons centrum. Hiermee beschermt u ons en de mede patient. Als er veel besmetting onder onze medewerkers komt kunnen wij u niet meer de zorg leveren die u nodig heeft
  2. Heeft u klachten van verkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts? Doe eerst een zelftest thuis. Is deze negatief dan mag u op het spreekuur komen, is hij positief neem dan eerst telefonisch contact op.

Nieuws van Alphen op één Lijn

Klik op de cover hieronder om de laatste editie van het magazine BETER van Alphen op één Lijn te lezen!

Beter22

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Nijessen, Obaidy en Vrugte
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.