Snel naar...

Contact

Telefoon: 0172-235 970
Receptenlijn: 0172-235 975
Fax: 0172-235976

Adres en route

Spoed

Als elke seconde telt: 112
Binnen kantooruren: 0172-469 020
Buiten kantooruren: 0900-5138039

Uw online dossier

MGNLogo nieuw

Online afspraken maken, e-consult met uw huisarts, herhaalrecepten aanvragen en uw medisch dossier vindt u op MijnGezondheid.net.

Meer uitleg Direct inloggen

Thuisarts

thuisarts

Zoekt u betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte? Kijk dan op thuisarts.nl, een website met betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts.

Ga naar thuisarts.nl

  • Huisartsenpraktijk Lupine
Welkom op de website van HOED Lupine. Op de site vindt u meer informatie over de huisartsenpraktijken Van Gemeren, Hoogendoorn, Nijessen en Obaidy, gevestigd in de wijk Ridderveld in Alphen aan den Rijn.  Kijk voor het laatste nieuws over de praktijk op de 'Nieuws-pagina'. Voor een afspraak maken, e-consult, medicatie herhalen kunt u ook gebruik maken van Mijngezondheid.net

Nieuws van uw huisarts

Verhuizing HOED en nieuwsbrief

Vanaf maandag 1 juli bent u welkom in het nieuwe Gezondheidscentrum Lupine, Lupinesingel 85. De huisartsenpraktijken zijn gevestigd op de eerste etage. 

Belangrijk: op vrijdag 28 juni zijn wij gesloten vanwege de verhuizing! Vanaf donderdag 27 juni 16.00 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Voor spoed nemen onze collega's van Huisartsenpraktijk Prelude, Preludeweg 538-A, deze vrijdag voor ons waar. Zij zijn te bereiken op: 0172- 23 63 00

Voor meer informatie over de nieuwbouw, verhuizing, bereikbaarheid en vakanties verwijzen wij naar onze recente nieuwsbrief. Deze heeft u eerder via e-mail of via de post ontvangen. 

Mijn Positieve Gezondheid: hoe staat u erin?

In 2018 werd Mijn Positieve Gezondheid geïntroduceerd in de Alphense regio. Alle hulpverleners werden geschool in dit hulpmiddel, wat landelijk wordt toegepast. Doel is om positief naar gezondheid te kijken en de zelf geformuleerde doelen van mensen centraal te stellen. Het is de bedoeling dat de mensen zelf de regie houden over deze doelen. De overheid ontwikkelde een handige tool om dit goed en relatief eenvoudig te kunnen doen: MijnPositieveGezondheid. Het accent wordt gezet op wat wél kan en minder naar wat niet meer lukt. En aan de hand van de verschillende domeinen kan goed gekeken worden bij welke zorgverlener of instantie u het beste terecht kunt. 

Lees meer...

Nieuws van Alphen op één Lijn

Klik op de cover hieronder om de laatste editie van het magazine BETER van Alphen op één Lijn te lezen!

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Hoogendoorn, Nijessen en Obaidy
Lupinesingel 25
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.