Snel naar...

Contact

Telefoon: 0172-235 970
Fax: 0172-235976

Adres en route

Spoed

Als elke seconde telt: 112
Binnen kantooruren: 0172-469 020
Buiten kantooruren: 088-42 74 700

Uw online dossier

MGNLogo nieuw

Online afspraken maken, e-consult met uw huisarts, herhaalrecepten aanvragen en uw medisch dossier vindt u op MijnGezondheid.net.

Meer uitleg Direct inloggen

Thuisarts

thuisarts

Zoekt u betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte? Kijk dan op thuisarts.nl, een website met betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts.

Ga naar thuisarts.nl

Welkom op de website van HOED Lupine. Op de site vindt u meer informatie over de huisartsenpraktijken Van Gemeren, Hoogendoorn, Nijessen en Obaidy, gevestigd in Gezondheidscentrum Lupine in de wijk Ridderveld in Alphen aan den Rijn.  Kijk voor het laatste nieuws over de praktijk op de 'Nieuws-pagina'. Voor een afspraak maken, e-consult, medicatie herhalen kunt u ook gebruik maken van Mijngezondheid.net

Nieuws van uw huisarts

Data griepvaccinatie 2021

Wij starten op maandag 4 oktober 2021 met vaccineren. Dit zal op vaste tijdsloten gebeuren i.v.m. de coronaregels. Kom alsublieft niet  te vroeg. Op uw uitnodiging staat op welke dag en welk tijdstip u mag komen.

Griepvaccinatie 2021

In de week van 13 september 2021 ontvangt u de uitnodiging voor uw jaarlijkse griepvaccinatie. De instantie die de uitnodigingen voor ons verzorgd heeft een computerstoring gehad waarddor u nu 2 uitnodigingen gaat ontvangen. Uiteraard hoeft u maar 1 keer te komenvoor uw vaccinatie, dus vragen wij u één van de 2 uitnodigingen bij voorbaat te vernietigen. Namens de instantie: excuses voor het ongemak.

Nieuws van Alphen op één Lijn

Klik op de cover hieronder om de laatste editie van het magazine BETER van Alphen op één Lijn te lezen!

beter zomer2020

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Hoogendoorn, Nijessen en Obaidy
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.