Travel Doctor

TravelDoctorLogoSinds 1 juli 2017 hebben we in onze praktijk een vestiging van Travel Doctor geopend. Travel Doctor is een landelijke organisatie van huisartsen die naast hun praktijk gespecialiseerd en gecertificeerd zijn op het gebied van reizigersadvisering en –vaccinaties. Er zijn momenteel meer dan 50 vestigingen in heel Nederland.

Gaat u op vakantie, óf wilt u een lange reis gaan maken, dan kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk advies op het gebied van gezondheid specifiek afgestemd op uw reisbestemming.

Wat u misschien niet weet is dat Hepatitis A en B al aanbevolen worden voor gebieden als Kroatië en Turkije. Daarnaast breidt het leefgebied van de teek zich ook steeds verder uit. Zo zijn er al gebieden in Zuid-Duitsland waarvoor geadviseerd wordt extra maatregelen te nemen. Travel Doctor kan bezoekers van dit gebied vaccineren met FSME dat in ieder geval teken-encefalitis tegengaat. Daarnaast zijn wij in het bezit van een Gele koorts certificaat.

Travel Doctor geeft u een persoonlijk advies op maat. Voor een reizigersadvies op maat kunt u een afspraak maken. Dit kan via onze praktijk of via de website www.traveldoctor.nl.

U kunt op de site van Travel Doctor het reisadvies formulier invullen, dit formulier komt automatisch bij ons, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Probeer 4 weken voor vertrek het formulier in te vullen.

Gezond op reis, gezond weer terug!

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Nijessen, Obaidy en Vrugte
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.