Snel naar...

Een afspraak maken

MOET IK NAAR DE DOKTER?

Hieronder kunt u intypen waar u last van heeft. U krijgt dan direct advies.

 

TELEFONISCH CONTACT

Ons centrum is iedere werkdag geopend tussen 08.00 uur en 17.00 uur. 

Onze assistentes zijn voor afspraken, medische vragen of advies telefonisch bereikbaar tussen 08.00 uur en 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur.

Voor medische spoedgevallen kunt u altijd bellen drukt u op de 1, u wordt dan altijd direct te woord gestaan. 

Telefoonnummers:
0172-235 970 (druk 1 voor spoed)
 
U wordt verzocht ons zoveel mogelijk tussen 08.00 en 10.00 te bellen. De rest van de dag hebben dan de assistentes meer tijd voor andere taken, zoals verrichtingen enz.

SPREEKUUR OP AFSPRAAK

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur dient u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen op de hierboven genoemde tijden. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch terugbelspreekuur. U kunt ook online een afspraak direct in de agenda van uw arts plaatsen door hier te klikken. U kunt via dit online-systeem ook een afspraak maken op het spreekuur. 

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Terugbelspreekuur

Tijdens de openingstijden kunt u de praktijk bellen met het verzoek of de dokter u terugbelt. Als u voor 10.00 uur belt, krijgt u dezelfde dag antwoord.

De assistente zal bij u informeren wat de reden van uw verzoek is en uw telefoonnummer noteren. Soms kan de assistente uw verzoek afhandelen.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Bel tussen 08.00 uur en 10.00 uur wanneer u voor dezelfde dag een visite wilt aanvragen. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. De mogelijkheden voor onderzoek en behandeling zijn in de praktijk beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Regel het online

Wij bieden onze patiënten gratis het gebruik van MijnGezondheid.net aan. Dit is een online patiëntenportaal waarin u 24 uur per dag, zeven dagen per week uw dossier kunt inzien, herhaalreceptuur kunt bestellen, afspraken kunt maken en een e-consult kunt aanvragen. Klik hier voor meer informatie over MijnGezondheid.net.

Uw dossier online  Contact  Compliment  Suggestie of klacht

SSG Lupine   OK original Keurmerk LD NPA NHGpa RGB

Huisartsenpraktijk Lupine
Praktijken van Gemeren, Nijessen, Obaidy en Vrugte
Lupinesingel 85
2403 CM Alphen aan den Rijn

AOEL logo email

SSG Lupine is onderdeel van Alphen op één Lijn.